Poezie waarvan een mooie bundel met harde omslag van 15 bij 23 cm is gemaakt. Kunstwerken die er bij staan zijn associatief. Niet voor erbij .. gemaakt.

uit 1959 tot 2005 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

An Tum Autumn ..

An Tum Autumn ..

1959

De Ultieme Zomer kan alleen nog ontvankelijk zijn voor Het Najaar het Warme Bewustzijn van Volgroeid.. geopend zijn zit in je (ogen) en straalt -Aug.Vuur - Zoals het volgroeide kiemkracht GERRIT sel verder zwelt.. ontvankelijk is.. geanimeerd wordt tot vorm geven, vrucht dragen door zo'n Open Zomer in me - Mei.Aarde -

Boeiend wat-er in haar dicht, ..

Boeiend wat-er in haar dicht, ..

1959

.. deze dicht bij opent je tot plas .. als hij dicht op je honing nabij was.

B schrijf Cup Bonte lippen ..

B schrijf Cup Bonte lippen ..

1959

.. Blonde haren verstrikt in 't Bont onder Blozende wangen In drukkende Benauwdheid slaat ze haar Jasz Reverz en fladderende taal uit Haar door Bedwelmende Beschrijvingen hyperventilerende inborst laat een lonkende torso zien die om De Beeldhouwer schreeuwt, die haar met de jeukende pen door verlichting uitgesproken .. doet klaarkomen.

Carbonpomp

Carbonpomp

1959

Door het herhalend ritme van weer lezen zal de bladspiegel langzaam veranderen in een inkijk op het warme verdiepte landschap van huid haar en porien waar vingers en lipafdrukken zich (weer) vreselijk als een typmachine op het oneindig vleselijke nieuwe zullen uitleven komen tot een zodanig houvast dat elke spatie een water dicht schreeuwt van ons' bevrij ding

DeSpiegelberg .

DeSpiegelberg .

1959

Het schier onvermoeibare getik van hoefjes van De Steenbok doet edelgesteenten diep in 't gebergte luisteren wetende dat hun onderlinge zoektocht via nauwe engten uiteindelijk zal uitmonden in 't licht van de ontdekking doch nu legt Sofie haar vruchtvleesvanvermoeidheid even als Parel in haar Sofa want het laatste licht dat parelt in het eindeloze van haar pupillen laat tranen wellen die haar blik polijsten waardoor alle prismatische facetten van uitstraling en liefde zich nu voordoen als een Diamand.

Gestrand

Gestrand

1959

Nieuw water nieuwe stranden want wat ligt er niet allemaal aan de vloedlijn Alles wat zachtkens dreef ligt nu open en bloot gearticuleerd met slechte adem op 't strand slechts stormen weten daar raad mee

Getuigenis van het ..

Getuigenis van het ..

1959

.. te geestgeile Fysieke .. Als ze zo Medidatief te veel open staat voor de Grootst mogelijke Visite .. en als die schaamteloze gedachten net zo uiteenlopen als haar benen, zal haar wat gereserveerde kruis wel zo'n blos op haar wangen moeten nemen.

Het Eindeloos ..

Het Eindeloos ..

1959

.. eindeloos lispelende Hier en Nu .. is de Ziel die Liefde als blaadjes in de wind doet lipspelen.

Maar t Auto ..Portret ..

Maar t Auto ..Portret ..

1959

..Jij mooi Binnenste Buiten Juffer. Paarlemoeren koker in Blauw Schitteringen komen langs-zij.. lichten haar vrouw zijn .. ranke heupen op. Los gebonden Springende haar spiralen en de liefst actieve Mimiek uiten een gebarende frequentie. Net als de ingelijfde acteurs van Verf. Grimeur's Grimas die liefst aantrekkelijk .. aandachtig beschouwers Kus eens las ..

Marine ik laat je graag ..

Marine ik laat je graag ..

1959

.. begaan daar ik een strandman ben die graag met angst besmet ontzag de grotere golven opzoekt om zo als kind berijder de branding, het vallen te ervaren, opgenomen of opgestuwd wil worden door het AL (gasme), het droog zoekend zand te minnen dat mijn schittering wellustig wil beplakken De Zon en voelende handen die me dan langzaam weer als een striptease ontkleden De naakte openheid die me De Zee weer in doet glijden.

Pleisterpijn

Pleisterpijn

1959

Door kleurrijke hittes van haar kruitregenen heeft het firmament zich laten tekenen en benevelen tot een (te) neer geslagen Lethargie .. die een kater heeft opgelopen van het steeds maar weer moeten erkennen van wat haar ontstoken zelfontbranding is.

Spreiden Waar alle ..

Spreiden Waar alle ..

1959

.. ledematen als rivieren een delta vormen waar menig uitvogelende avonturier wil overleven richting zoeken naar diepere wateren waar een deining bestaat die men wil beklimmen zonder een veer te laten door stromen opgenomen wil worden waar door het uitslaan van de natte vleugelbenen de begeerte ontstaat om opnieuw waterdicht omsloten te worden

Toch, altijd zal ik ..

Toch, altijd zal ik ..

1959

.. bewust van je beheerste latent aanwezige zuiver melkwitte nevel zijn en wachten op de zomermiddagzon die de schemer zal blijven doorlichten tot gloedvol sensueel strijklicht dat dan vanuit zichzelf zal aaien en aardse adem en greppelluchten zal opnemen en ondergedompeld zal worden.. zich zal in- of verstoppen in het klam natte zwarte dat eeuwige koestering heet.

Toespel.

Toespel.

1959

Tussen de bezeten door Vrouwbeeld strakke gepersonieerde .. en de binnenste buiten geejaculeerde zak ligt de Flirt Beweging 'In Crescendo' als knipoog naar het haast cosmetisch feministisch ogenblik 'Innuendo' .

Uit Zicht.

Uit Zicht.

1959

Het landschap de horizon van alle landen in haar ogen Haar zwart als sterrennacht nevels en de verticale neus als zuigende boom Zuiver gecondenseerde dampen spreken haar koelvochtige mij benevelende donkere stem Waar ver blijf je Hoe be sta je m'n vilt zachte Nocturne.

Vernissage.

Vernissage.

1959

Na het aanvangen van de zacht aanbellende roffel treedt men de nieuwbouw binnen waar de tongflanken wellustig smeren met zo'n stuc voor handen.

Weer Fluit.

Weer Fluit.

1959

Totale openheid wordt als tegen wind beschouwd bij diegene met kleinere opening die dan slechts tocht zal waarnemen ja .. die dan de Winterschilder en ik weet niet al zal laten aan rukken om dat tegen te gaan

Clutch.

Clutch.

1959

M'n Gladde dat wil Glanzen door jou Glijden en uit wil pakken als verpakte passie in doordruk-strip neemt als pakking het moment van bijna opblazen in acht om intijds de liefdes-motoriek in de eindeloos vlieg-wielende Vrij te kunnen schakelen .. om zo stationair onbelast de pulserende cylinder te vrij-waren voor een al te ver/ krachtig oppoetsen van de acceleratie.

De Muziek Liefhebber Heeft ..

De Muziek Liefhebber Heeft ..

1959

.. Je Af g Ma't Waardoor je via luisterende lippen dirigerende conus en druppelende notenzang in je G sleutel je minnaar wilt klimmen.

Deze Muziek ..

Deze Muziek ..

2005

.. moet je maar beschouwen als een gesprek onder kunstenaars Een Abstrakte Fluistering der Onder Bewusten Het volstrekt onbevangen Spel tussen getekende .. en lichtende Stippen die verschijnen in het Zonlicht op b.v. een Borst van een Zanglijster van een Merel.

Gemeenschaps Zin ..

Gemeenschaps Zin ..

1959

.. Dat we ons gelijk toch al voelen wrijven tussen vraag en antwoord zodanig dat de Glimlach van mond tot mond zich geroepen voelt om naar de verleidelijke Ogen te verhuizen die weldra zullen Schreeuwen om een tastbaardere verstandhouding .. De nu fluisterende huid verhaalt haar Gevoel in lukrake Zinnen die wel tot in hoofdstuk 9 zullen doorneu-rien. Dat het Zingende klopt .. in Hoofdstuk 10 is dan toch maar voor 1/10e van belang!?

POK..! Als een Slinger Verf ..

POK..! Als een Slinger Verf ..

1959

.. van Pollock in Vrije Vlucht stootte de Merel haar hoofd tegen de Glazen Inkijk die ze beschilderde als Canvas. Heel haar bezielde kleurengamma vertrouwde ze het luisterende linnen toe zich nog niet bewust van De Echo .. De Expo van hoe het Volmaakte Schilderij over haar indruk-wekkende Toets zou gaan dichten.

Met dank aan de ..

Met dank aan de ..

1959

.. Merel - Look - ALike De Dronken Protter met Psychedelische hoofdpijn die in galopperende vlucht tussen ander fladderend gebladerte verder feest vierde .. in 't gecamouvederde uitzicht verdween ..

Mijn Lente ..

Mijn Lente ..

1959

.Als rode witlof dat 's morgens al ondergronds de zomer zon voelt schijnen welt mijn krop duwt de modder nog lichtjes deppen met kletsnat literair papier doet het bijna dagelijkse groeiseizoen steeds beeindigen met een wit glibberige vrucht tussen de herfstbladeren die bij het middageten is overgeslagen wacht op zijn vorst - in zijn donkerste kiemgronden zijn nieuwe lente ..

Opgenomen De wrede ..

Opgenomen De wrede ..

1959

.. heerlijk stinkende harde beestachtigheid van t basalt bekleed met schaamgroen glibber rijk doorbloed door vloed opwellend water met op 't diepst de zand zachte bodem wegzakkend al je tenen klem Vallend je vast houden vingers gutsen door al het andere groen rondom Gestrekt Horizontaal wegdrijvend in de Zee haar schoot die je ogen sluit je langzaam in marine blauwe nacht beslingerd met alle algen van 't doorlopend sterven der eencelligen doet inslapen. Foto: Marianne Tiel. www.waddenfoto.nl

Receptie .. In mijn verhitte ..

Receptie .. In mijn verhitte ..

1959

.. groen en mals rustig continuum van pan beroeren baadt ineens een vurig geemotioneerde weelderigheid .. Zonder recept of dralen mengt ze haar passie lekker rond mijn hart en houten lepel in een voor het opscheppen liggende ontvankelijkheid waardoor we de smaak van innemende vervulling te pakken hebben gekregen die liefde heet.

Water Spanning ..

Water Spanning ..

1959

.. je weet nooit of ze oppervlakkig danst alleen door het kabbelen of dat ze reageert op het haar persoonlijk aansprekende aas sabbelen daaronder ..

Zee - Bodemkunde

Zee - Bodemkunde

1959

M'n Uitspansel Meesterlijk Bewolkt met een Beestachtige Lyriek die mij in-bed plet tot de weelderigste vruchtbaarste modder .. hoogst mogelijk % afslib - slik baar.